VALMENTAJAT/COACHES

MINH "JOJI" LE (päävalmentaja)

Vastuualue: kilpailijat, harrastajat ja peruskurssit

 Jojilla on pitkä kokemus lajin parista ottelijana sekä valmentajana. Joji valmentaa kaiken tasoisia harrastajia sekä kilpailijoita innostavalla ja kannustavalla otteella. Valmentaja, jolta löytyy iloa ja huumorintajua, mutta joka varmasti laittaa sinut puristamaan treeneissä irti kaiken, mitä lähtee.

Nordic championship, silver 2012 -57kg
Finnish championship, silver 2012 -57kg
Finnish championship, silver 2012 -57kg
Finnish championship 2010 -57kg

MIIKA KINNUNEN

Vastuualue: kilpailijat

Monipuolisesti kamppailulajeissa otellut Miika on kahminut mestaruuksia muay thaissa, nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä. Kinnunen on tekninen, hyvän ottelusilmän omaava valmentaja. Miikan perusteleva valmennustyyli vie oppimisen uudelle tasolle ja auttaa kehittymään taitavammaksi ottelijaksi. 

Finnish championship 2017 +91kg
Finnish championship 2010 -91kg
Nordic championship 2007 -86kg
Finnish championship 2007 -86kg
Nordic championship 2006 +91kg
Nordic championship 2005 -91kg
Finnish championship 2005 -86kg

JARKKO "KEKIS" KEKARAINEN 

Vastuualueet: harrastajat, kilpailijat, peruskurssit

Kekis on kokenut valmentaja, jonka treeneissä kunto kasvaa kohisten. Kekis on tarkka ja vaativa valmentaja, joka osaa kehittää kaikkia harrastajia eteenpäin jokaisen oman taitotason mukaisesti.


Finnish Champion 2012 -71kg
Nordic Championship Silver 2011 -67kg
Finnish Championship Silver 2011 -67kg
IFMA Amateur World Championships B-class Bronze 2010 -67kg
Finnish Championship Silver 2010 -67kg


RIIKKA AHONEN

Vastuualueet: peruskurssit, harrastajat, junnuthai

Riikalla ("Iso-Riikka") on useiden vuosien kokemus thainyrkkeilystä ja ottelemisesta. Riikka on suorittanut myös sekä piste- että kehätuomarin pätevyydet, jonka myötä Riikan tietämys lajista on kattava. Riikan treenit ovat monipuolisia - aina tekniikkapainotteisesta tekemisestä kuntoa kohottavaan välineharjoitteluun ja otteluharjoituksiin .

EVELIINA RAUHANSALO

Vastuualueet: harrastajat, kilpailijat

Eve on  urheiluvalmennuksen ja fysioterapian ammattilainen, jolla laaja koulutustausta ja mm. kamppailulajivalmentajan sekä pistetuomarin pätevyydet.  Eve on teknisesti tarkka valmentaja ja määrätietoinen ottelija, jonka treenit ovat monipuolisia ja haastavia. Eve neuvoo kilpailijoita ja harrastajia myös ravintoon ja lajinomaiseen fysiikkaharjoitteluun liittyen.

RIIKKA TAIPALE

Vastuualueet: harrastajat, peruskurssit, junnuthai

Riikka ("Pikku-Riikka") on haalinut vuosien varrella aktiivisesti ottelukokemusta salikisoista, ja pyrkii jatkuvasti kehittämään omaa treenaamistaan ja valmentamistaan eteenpäin. Riikan treenit ovat vaihtelevia ja kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa sekä lähiottelutaitoja.

DANIEL BARKANE

Vastuualue: nyrkkeily

Danielilla on 8 vuoden nyrkkeily- ja ottelukokemus sekä tarkka ja perusteleva ohjaustyyli. Nopeista jaloistaan ja ketteryydestään tunnettu Daniel pitää teknisiä ja kovatempoisia treenejä, joissa kehitetään laadukasta liikkumista ja huollellista ottelusilmää.