JYVÄSKYLÄ MUAY THAI

Jyväskylä Muay Thai ry on vuonna 2015 perustettu, Jyväskylän ainoa thainyrkkeilyseura. Seuran harjoitustilat sijaitsevat Palokan Kirrissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vain seuran omassa käytössä olevista tiloista löytyy nyrkkeilykehä, säkkejä, pienvälineitä kuntosaliharjoitteluun sekä vapaata tatamitilaa. Tiloissa on myös tilavat pukuhuoneet ja suihkut.

JMT on Suomen Muaythai-liiton, Suomen potkunyrkkeilyliiton ja Suomen nyrkkeilyliiton jäsen, ja tarjoaa kaikkien kolmen lajin valmennusta kaikentasoisille, aina vasta-alkajista kuntoilijoista kokeneempiin kansainvälisiin kilpailijoihin.YLEISTÄ

Harrastajat ja kilpailijat eivät ole vakuutettuja Jyväskylä Muay Thai ry:n puolesta.
Harjoittelijat vastaavat itse vakuutusturvastaan. Urheiluvakuutus tulee hankkia lajilisenssin yhteydessä Suomisportissa tai omasta vakuutusyhtiöstä. Ilman vakuutusta harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla.

SALIN SÄÄNNÖT


1) Käyttäytyminen

Salilla kaikki ovat tasa-arvoisia.

Kiusaaminen, syrjintä, vihapuhe, häirintä ja epäkunnioittava käyttäytyminen on kielletty. 

Osoita hyvää urheiluhenkeä ja kunnioitusta kanssatreenaajia ja valmentajia kohtaan.

Tule harjoituksiin ajoissa.

2) Turvallinen harjoittelu

Harjoituksissa tulee noudattaa varovaisuutta ja välttää toisen osapuolen vahingoittamista.

Huomioi harjoituksissa oma, sekä parisi taitotaso. Kerrothan parillesi tai valmentajalle heti harjoituksen aikana, jos parisi tekee liian kovaa. Tarpeeton voimankäyttö on ehdottomasti kielletty.

Harjoittele vain ehjillä, puhtailla ja asianmukaisilla varusteilla.

Tule harjoituksiin terveenä. Ilmoita harjoitteluun mahdollisesti vaikuttavista terveydellisistä seikoista (mm. tuki- ja liikuntaelinvammat, perussairaudet) valmentajille ennen treenien alkamista.

3) Järjestys ja siisteys

Älä päästä salille ulkopuolisia henkilöitä ilman lupaa!

Alaikäiset saavat harjoitella omatoimisesti vain yli 18-vuotiaan valvojan läsnäollessa.

Huolehdi henkilökohtaisesta hygieniasta (+pidä kynnet lyhyenä) ja varusteidesi puhtaudesta.

Puhdista käyttämäsi treenivälineet ja pinnat käytön jälkeen.

Laita käyttämäsi välineet, kuten potkutyynyt ja painot, takaisin omalle paikalleen.

4) Jäsen- ja harjoitusmaksut

Kaikkien harrastajien tulee maksaa vuosittainen jäsenmaksu ja lisenssi harrastamaansa lajiin.

Kuukausimaksu tulee olla maksettuna jokaisen kuun 15. päivään mennessä. Kertamaksu tulee olla maksettuna harjoituksiin osallistuessa.

Haluamme, että kaikilla on salilla turvallinen, viihtyisä ja tervetullut olo. Ilmoitathan rikkoutuneista välineistä, sääntöjen vastaisesta toiminnasta tai muusta poikkeavasta valmentajille.

Sääntöjen vastaisesta toiminnasta voidaan antaa varoitus. Toistuva sääntöjen vastainen toiminta johtaa jäsenyyden irtisanomiseen. Törkeissä tapauksissa Jyväskylä Muay Thai Ry:n hallitus voi päättää määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan porttikiellon määräämisestä.